Je ruimte op een multifunctionle doch elegante manier afschermen tegen pottenkijkers of (deels) verduisteren? Reken op de horizontale jaloezieën van het Nederlandse Bece®. Ze stelden net hun nieuwe collectie voor en het moet gezegd: je vindt sowieso een jaloezie die bij je persoonlijke stijl past!

Aluminium of hout

Jaloezieën uit aluminium zijn licht en elegant, jaloezieën uit hout geven je interieur dan weer een exclusieve natuurlijke uitstraling. Goed om te weten: de verschillende houtsoorten in de collectie van Bece® hebben elk ‘n eigen uitstraling. Essen is sterk en karaktervol, bamboe heeft een vederlichte uitstraling, maar is ook duurzaam. Het groeit namelijk razendsnel.

S, M, L … of XL

Aluminium jaloezieën zijn beschikbaar met lamelbreedtes van 16, 25, 35, 50 en 70 mm. In de collectie houten jaloezieën kun je kiezen uit drie lamelbreedtes met elk een eigen uitstraling: 25, 50 en 65 mm. Ben je op zoek naar een elegante sfeer, kies dan voor een subtiele lamelbreedte. Wil je een statement maken met je interieur, kies dan de robuuste lamellen van 50, 65 of 70 mm.

Technologische opties

De collectie van Bece® is aangepast aan de laatste inzichten en technologieën. Op het gebied van bediening is het koordloze Easy up model toegevoegd (beschikbaar voor 25 mm aluminium jaloezieën). Elektrische bediening is uitgebreid en kan nu worden toegepast op meer lamelbreedtes. En mooi voor grote raampartijen: houten jaloezieën kunnen tot 350 cm breed worden geleverd.

Decoratieve opties

Voor consumenten die op zoek zijn naar een unieke jaloezie biedt de niewe collectie diverse opties. Kleurmodellen zoals Dip-dye en Shade, waarin twee of drie tinten worden gecombineerd. Er zijn ook 24 nieuwe kleuren ladderband aan de collectie toegevoegd, waaronder twee prints: graphic en knitted. Wie van strak en stoer houdt, kan dan weer kiezen voor profielen en bediening in geborsteld aluminium in de kleuren zilver, brons of zwart. Tip: ontdek alle trends in het online lookboek van Bece®.

Vlinderjaloezieën

Ook leuk: vlinderjaloezieën, een combinatie van horizontale jaloezieën en plisségordijnen. De lamellen van vlinderjaloezie bestaan uit dubbelgevouwen banen stof met de vouw aan de interieurzijde. Geopend geeft de vlinderjaloezie een vrij uitzicht, gesloten biedt het alle privacy. De bijzondere vlinderjaloezieën van Bece® zijn verkrijgbaar in 18 kleuren, waaronder natuurlijke kleuren, vergrijsde tinten en een prachtige jaloezie met een stoere leerlook.

Meer weten

Vind een interieurspecialist in je buurt die het Tintto kwaliteitslabel draagt en ga samen op zoek naar de perfecte raamdecoratie voor je favoriete kamers.

Artikel mede mogelijk gemaakt door Bece®. Bece® maakt mode voor je ramen: gordijnen, rolgordijnen, duorolgordijnen, jaloezieën, … Kortom: keuze te over! Al meer dan 45 jaar maakt Bece® raamdecoratie op maat van jouw project, zodat je van je huis je thuis kunt maken. De collecties zijn samengesteld op basis van de actuele trends. De producten zijn van hoge kwaliteit en mooi afgewerkt met tal van decoratieve opties.