Het Belgische Moduleo lanceerde net 14 nieuwe vinyltegels. Hiermee bieden ze een antwoord op de stijgende vraag naar vloeren die tegelijkertijd betaalbaar, makkelijk te installeren en gebruiksvriendelijk zijn. Ontdek de Transform collectie vanaf nu en transformeer ook jouw vloer(en)!

 De Transform collectie ziet er niet alleen ‘on trend’ uit, hij blinkt ook uit in gebruiksgemak. Dankzij een slijtlaag van 0.55 mm en slipweerstand R10 zijn de luxevinyltegels erg geschikt voor commercieel én residentieel gebruik, zowel in een click- als een te verlijmen versie. De XL tegel zorgt daarenboven voor weinig voegen en lange strakke lijnen, wat dan weer zorgt voor een rustig geheel dat optisch ruimer oogt. Het grote formaat heeft natuurlijk ook een positieve invloed op de plaatsing en de betaalbaarheid van de vloer … Nu nog je tegel kiezen! Welke look & feel past bij jouw favoriete kamers?

Jura stone

Een van de populairste tegeldessins, gebaseerd op de authentieke look & feel van een natuurlijke kalksteen. Het dessin wordt aangevuld met 4 nieuwe kleuren, van cool grey tot warm taupe. Nu dus beschikbaar in maar liefst 9 kleuren! Leuk in je gang, keuken, badkamer of woonkamer. Kortom, ruimtes waar wordt geleefd.

Desert stone

Voor een vlakke, haast industriële betonlook zonder dat je een (vaak dure!) betonvloer hoeft te gieten. Beschikbaar in 5 grijstinten. Zowel de tegel als het totaaloppervlak is rustig, tijdloos en neutraal dankzij het unieke XL formaat. Net zoals de Jura Stone leuk in ruimtes waar wordt geleefd.

 

Steel rock

Metallics zijn hot. Het abstracte moderne dessin van de Steel rock tegels heeft de look van geborsteld metaal, maar de warme en zachte feel van een luxevinylvloer. De tegel is beschikbaar in koel grijs, warm messing / goud of een originele combinatie van beide. Geeft karakter en diepgang aan elke ruimte. Do try this at home, bijvoorbeeld in je woonkamer!

 Azuriet

Tot slot creëert het Belgische Moduleo een uniek effect met glitters in het dessin van de Azuriet tegel. Na het succes van de klassieke Azuriet tegel in de residentiële markt werden nog 3 extra nieuwe grijstinten ontwikkeld. ’t Zal nog moeilijk kiezen worden … Gelukkig is er altijd een interieurspecialist in je buurt die je kan helpen bij je keuze.

Meer weten?

Vind een interieurspecialist in je buurt die het Tintto kwaliteitslabel draagt en ga samen op zoek naar de perfecte vloeren voor je favoriete kamers.

 

Artikel aangeboden door IVC. Moduleo, Leoline en Xtrafloor zijn de referentie als het over vinylvloeren gaat. Het streven naar continu verbeteren uit zich zowel in hoogtechnologische productontwikkeling als in verantwoord ondernemen. Zo is de groene productiesite van Avelgem uniek zijn soort door op een milieuvriendelijke manier een compleet gamma van recycleerbare designvloeren te produceren.